Thuis veilig coronaproof aan de slag

Een gezellige kookworkshop of diner aan huis is ook in Corona-tijd vaak goed mogelijk.

Dit kan echter niet zonder enige aanpassingen in de werkwijze.

Kookworkshop aan huis

De richtlijnen van het RIVM zijn voor mij te allen tijden de norm. Dat betekent dat ik voor elke aanvraag na zal gaan of deze in een opdracht kan worden omgezet met in acht neming van de dan geldende regels.

Een kookworkshop aan huis kan dus alleen als iedere deelnemer gezond is en er voldoende ruimte in de keuken is om de benodigde afstand te houden. De uitleg van de werkwijze en de receptuur zal plaatsvinden in de woonkamer, daar deze meestal groter is dan de keuken. Afhankelijk van

de grootte van de keuken zullen er niet meer dan 3 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Ik zal indien nodig of gewenst voor het grootste deel van de kookworkshop met een mond-neus-masker werken. Daarnaast zal ik nog strenger letten op hygiëne en veiligheid. 

Diner aan huis

Chef aan huis staat voor zorgeloos genieten, heerlijk uitgebreid dineren met familie en vrienden. Maar ook dan kunnen wij niet om het coronavirus heen. Om deze reden heb ik mijn werkwijze aangepast zodat alles zo veilig mogelijk verloopt. Ook hier geldt dus dat de richtlijnen van het RIVM de norm zijn.

Vanzelfsprekend geldt dan dat iedereen aanwezig gezond is en geen Corona-gerelateerde klachten heeft.

Tijdens het serveren van het diner zal ik een mondkapje dragen. Daarnaast vraag ik je voor, tijdens en na het diner de keuken alleen te betreden met toestemming van mij. Alleen zo kunnen wij de anderhalve meter garanderen. Keukenhygiëne en -veiligheid staan hoog in het vaandel, daar let ik bijzonder goed op.