De keuken van de Balkan in twee avonden

(Hongaarse) Goulash kent iedereen wel, (apfel)strudel is ook bij vrijwel iedereen bekend. Maar wie heeft ooit Tsjechische Zwarte Zieltjes geproefd? Of Kroatische mijnwerkersstrudel? Nieuwsgierig geworden?

Cursus

 

In navolging van 'De smaak van Griekenland' gaan we in deze nieuwe kookcursus, die bestaat uit 2 avonden van 3 uur, op zoek naar de verborgen pareltjes van culinair Midden- en Oost-Europa.

 

We maken kennis met de authentieke smaken die je niet meteen in elk toeristenrestaurant tegenkomt.

De cursus is geschikt voor iedereen die koken als hobby heeft, nieuwe smaken wil leren kennen en gezelligheid en samen lekker eten belangrijk vindt.

 

Je gaat werken met vlees, vis, zuivel en groenten en we gaan zowel koken als bakken en samenstellen. Met speciale eet- of dieetwensen zal rekening worden gehouden voor zover dit mogelijk is.

 

Data, tijd en locatie:

Dinsdagavond 20 en 27 maart, 19.00 - 22.00 uur,

Culemborg, locatie KWC (Gershwinhof 1)

Woensdagavond 4 en 11 april, 19.00-22.00 uur, Tiel locatie Dynamiek (Haaftenlaan 26)

 

Meer informatie en inschrijven:

De workshops in Tiel en Culemborg worden gegeven onder de vlag van de Volksuniversiteit West -Betuwe. 

 

Culemborg: https://www.vuwestbetuwe.nl/plaats/culemborg/de-smaak-van-de-balkan

Tiel: https://www.vuwestbetuwe.nl/plaats/tiel/de-smaak-van-de-balkan