Diner aan Huis 

Met een diner aan huis ben je verzekerd van 

heerlijk eten, mooi gepresenteerd en met liefde bereid . 

 

Een diner aan huis in tijden van Corona is nog steeds heel goed mogelijk. Kijk voor meer informatie op deze pagina. 

Diner aan Huis is maatwerk

Het is voor mij erg belangrijk om te weten wat jij en je gasten precies willen.  

Wij hebben daarom van tevoren goed contact over datum, tijdstip en menu. Indien gewenst kan ik ook voor bijpassende wijnen zorgen. En als je een non-alcoholisch diner wilt, dan is een thee-arrangement een heel verrassend alternatief.  

 

Ik heb een voorliefde voor Mediterrane keuken, vooral de Griekse en Italiaanse gerechten zijn ware smaakbommen en zonnetjes op je bord. Mijn specialismen zijn de vegetarische en veganistische keuken, maar in overleg zijn ook gerechten met biologisch vlees of duurzaam gevangen vis mogelijk. 

Werkwijze diner aan huis

Diner aan tafel is mogelijk tot een maximum van 12 personen. Een diner aan huis bestaat uit 3 tot 5 gangen en kan ook in de vorm van een buffet of gezellige high tea.
Voorafgaand aan het diner brengen wij samen de wensen in kaart. Dit gaat veelal telefonisch met daarna een bevestiging via email. Ik kan met alle wensen en voorkeuren rekening houden, als ik het maar van te voren weet. 

 

Ik regel de inkoop, receptuur, servies en bestek en de (voor)bereiding van de gerechten. Op de middag/avond zelf ben ik ruim op tijd aanwezig en tover ik jouw huiskamer om tot een restaurant. Terwijl ik met terugtrek in jouw keuken hoeven jij en je gasten alleen nog maar aan te schuiven en te genieten van eerlijke heerlijke gerechten. 

 

Wil je weten of een thuisdiner bij jou thuis mogelijk is? Neem gerust contact op.