Volwaardig Vegetarische Maaltijd

Een volwaardig Vegetarische Maaltijd is zoveel meer dan een verzameling gerechten zonder vlees en vis. Deze kookworkshop is bedoeld als eerste kennismaking met het koken van een volwaardig vegetarische maaltijd zonder gebruik te maken van kant-en-klare vleesvervangers! In deze kookworkshop gaan we werken aan de hand van de Vegachecklist, een handig instrument dat u in staat stelt om een heerlijk gevarieerde en smaakvolle Volwaardig Vegetarische maaltijd op tafel te zetten. We werken zoveel mogelijk met seizoensgroenten en lokaal verkrijgbare producten, waardoor de maaltijd ook nog een extra duurzaam karakter krijgt.

 

 Elke kookworkshop wordt in overleg vorm gegeven en op maat gemaakt voor u en uw gezelschap.  Met alle soorten dieetwensen, intoleranties en allergieën kan rekening worden gehouden. 

 

Naast Vegetarische gerechten is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met veganistische gerechten.  Ook is een combinatie van vegetarische en veganistische gerechten mogelijk. 

 

Cursus vegetarisch koken volgen?

Ben je op zoek naar een meerdaagse cursus Vegetarisch Koken? Denk dan eens aan een kookcursus-aan-huis:

een serie (middagen of) avonden van 3,5 - 4 uur waarin we samen met jouw buren, vrienden of familieleden in jouw keuken aan de slag gaan.

De inhoud van de cursus wordt in overleg vorm gegeven en op maat gemaakt voor jou en jouw gezelschap. 

Met alle soorten dieetwensen, intoleranties en allergieën kan rekening worden gehouden.  

 

Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken:

E-mail: info@voedingenz.nl

Tel: 06 - 40870853