Ronny'z Griekse Mezze

Leer de Griekse keuken echt kennen!

De Griekse keuken is bij velen bekend en geliefd. Gerechten als gyros, bifteki, souflaki en moussaka behoren tot de meest populaire gerechten en zijn verkrijgbaar in elk Grieks restaurant. Maar er is zoveel meer te beleven in de Griekse keuken!

Wist je dat de traditionele Griekse keuken een grote hoeveelheid vegetarische en veganistische gerechten kent? Kom eens kennismaken.

Workshop

In deze workshop, die uit 1 dagdeel van ca. 3,5 uur bestaat, laten we je kennis maken met de smaken van het andere Griekenland. Bijzondere en authentieke gerechten uit het echte Griekenland en daarmee smaken die je niet meteen in elk Grieks restaurant tegenkomt.

 

De workshop is geschikt voor iedereen die koken als hobby heeft, nieuwe smaken wil leren kennen en gezelligheid en samen lekker eten belangrijk vindt.

 

De Griekse keuken leent zich prima voor het samenstellen van overheerlijke volwaardig vegetarische en veganistische maaltijden.  

 

Op verzoek (uitzondering!) kunnen we ook werken met (biologisch) vlees, (biologische) zuivel en duurzaam gevangen/gekweekte vis.

Dieetwensen graag bij inschrijving melden, dan kan er rekening mee worden gehouden.

 

Een combinatie - ook mogelijk:

 

Een combinatie van kookworkshop-aan-huis en diner-aan-huis is natuurlijk ook mogelijk! 

We gaan dan enkele gerechten samen maken terwijl de rest van het diner door mij al voorbereid is.  Na een uurtje samen in de keuken ga je aan tafel voor een heerlijk 4-gangen diner waarvan je de helft zelf hebt gemaakt. Hoe leuk is dat! 

 

Data, tijd en locatie:

Er zijn momenteel geen Open-Inschrijving-Workshops gepland. 

 

NB: Ook deze workshop is te boeken als Kookworkshop-aan-huis!

 

Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken:

E-mail: info@voedingenz.nl

Tel: 06 - 40870853