Wie ben ik?

Ronny: Voedingsdeskundige, kok en ondernemer met een missie!

Als puber wist ik het al: ik ga iets in de biologie doen! Wat dat ‘iets’ precies zou worden, daar had ik geen idee van. Nou, dat is een heel bijzonder levenspad geworden!

De eerste 14 jaar van mijn werkende leven speelde zich af in en voor de klas, eerst als technisch onderwijsassistente en later als docent biologie en gezondheidskunde.

 

In 2000 heb ik van mijn werk mijn hobby gemaakt en van mijn hobby mijn werk: ik ben uit het onderwijs gestapt en heb mijn geluk gezocht in de ICT. Als consultant en later als productmanager en projectmanager heb ik kennis gemaakt met de commerciële wereld, overheden en het ICT-werkveld.

 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na 14 jaar ICT ben ik toch weer de biologieboeken in gedoken. Na twee jaar van studeren, alle ‘oude’ kennis weer ophalen en ‘nieuwe’ kennis opdoen, mocht ik mezelf vol trots Voedingsdeskundige noemen en behoor ik tot de selecte groep 'Groene koks' (Groene Kookacademie Koks). De combinatie van al die opgedane theoretische en praktische kennis gaf mij de perfecte basis voor mijn bedrijf en daarmee was Voeding&Z geboren!

                                                         

Voeding&Z (spreek uit: voeding enzovoorts) gaat over zoveel meer dan voeding alleen: het gaat om bewustwording, kennisdeling, leefstijlverandering, gezondheid. 

Mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. En dat doe ik met passie en plezier!

 

Maar het gaat vooral ook om werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik ben er van overtuigd dat al deze dingen hand-in-hand kunnen gaan

met gezondheid en dat wil ik dan ook uitdragen. Daarom heb ik het gedeelte 'werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel' ondergebracht

in het onderdeel Ronny'z. 

Ronny'z is het onderdeel van mijn bedrijf dat mensen in de keuken

en om de eettafel verbindt. Plezier, genieten en samenzijn bevorderen de gezondheid op een niet te onderschatten manier! 

Dus ook in de keuken zwaai ik de scepter met passie en plezier 

 

Gezonde groet,

Ronny Neilen-Bruijnen