Tapas of Spreads en Borrelhapjes 

Tapasss!

Anderhalf uur de keuken in met familie of vrienden, lekker kokkerellen en experimenteren met nieuwe smaken en/of technieken, en als resultaat een tafel vol lekkers....zeg nou zelf, wat is er leuker dan dat?

De kookworkshop Tapasss! laat je kennismaken met de echte smaak van Spanje, met bekende ingrediënten en traditionele gerechten tot verrassende nieuwe recepten van de moderne Spaanse keuken.

 

NB: Standaard is dit een vegetarisch/vegan workshop. Op aanvraag (uitzondering!) kan er ook gewerkt worden met (verantwoorde) vis en/of (biologisch) vlees. 

Na afloop van de workshop krijg je een receptenboekje met nog veel meer recepten mee naar huis. 

 

Spreads en borrelhapjes

Maak je broodmaaltijd of je borrel gezonder, spannender en lekkerder door jezelf en je vrienden of gezin te verrassen met zelfgemaakte spreads en borrelhapjes. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met verschillende soorten hartig en zoet (b

rood)beleg en smaakvolle borrelhapjes op basis van groenten en fruit.

 

NB: Standaard is dit een vegetarisch/vegan workshop. Op aanvraag (uitzondering!) kan er ook gewerkt worden met (verantwoorde) vis en/of (biologisch) vlees. Na afloop van de workshop krijg je een receptenboekje met nog veel meer recepten mee naar huis. 

 

 

 

 

Data, tijd en locatie:

Er zijn momenteel geen Open-Inschrijving-Workshops gepland. 

NB: Ook deze workshops zijn te boeken als Kookworkshop-aan-huis!

 

Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken:

E-mail: info@voedingenz.nl

Tel: 06 - 40870853