Duurzaam ondernemen

Ik ben van mening dat je niet altijd commercieel bezig hoeft te zijn. Soms is het prettig om gewoon iets te doen dat een ander blij maakt!

 

"Duurzaam Ondernemen is bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie". (bron: Wikipedia)

 

Ook ik wil duurzaam ondernemen. Dit doe ik onder meer door heel bewust in te kopen, zoveel mogelijk met  seizoensproducten te werken, zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en afval te scheiden. Maar ik doe nog meer: ik geef een deel van mijn kennis, ervaring en tijd aan niet-commerciele initiatieven zoals bijvoorbeeld Samen Eten. Niet 'omdat het zo hoort', maar omdat ik dat graag wil!

 

Als kok kan ik mensen blij maken met mijn kookkunsten en dat doe ik dan ook met veel plezier. Neem eens contact op met mij, er is veel mogelijk.